Ollaan oltu taalla nyt joitakin paivia ja +8 asteinen (sisalla etta ulkona, taalla ei kamppia lammiteta) himalajan raikas vuoristoilma puhdistaa kaupungin polyt pois keuhkoista. Kohta puolin lahdetaan pohjoisempaan eli sikkimiin jonne tarvitaan luvat. Se on intian pienin osavaltio mutta korkein. Siella on myos maailman kolmanneksi korkein vuori joten maisemat pitaisi olla henkesalpaavia.

Darjeelingissa syttyi kipina vuoristokiipeilyyn kun kaytiin Himalajan mounteneering museossa ja taalla myos jarjestetaan vuorikiipeily kursseja joiden kouluttajina toimii sherpat eli vuoristokiipeilyn pioneerit.Siina yksi tulevaisuuden suunnitelmista..ehka..jatetaan muhimaan takaraivoon :)

Darjeeling

358276.jpg

Sitten tehtiin matkasuunnitelmiin muutos koska Bhutanin viisumi on aivan liian kallis meidan budjetille. Paatettiin ottaa halvat edestakaisin lennot kalkutta-bangkog-kalkutta. Kaydaan valissa viettamassa rantalomaa lampimiin maihin ennen kuin lahdetaan ryynaamaan akselia nepali-tiibet-kiina-mongolia-venaja. Saadaan vahan rentoutua ennen kunnon koetusta :)

Ja mikapa viela mukava sattumaa, hyvia musiikki tapahtumia: 20.12. bangkok Astra-klubi Deep Dishin Dubfirein keikka!!!  29.12 Kuala Lumpur Malesia,Zouk Danny Tenaglia!!!!! :) :) :)

Eli taalla pyyhkii edelleenkin hyvin! Terveisia ja halauksia kaikille! Ja hyvaa pikkujoulua!